CBRE 2016

For the realization of their new workplace, we worked closely with the agency Kleurontwaker from The Netherlands. Their concept was given as a starting point the “Concrete Jungle”. A place where nature as a green trail runs through the office building, which gives literally room for growth and development.

The new office of CBRE, represents a direct connection between a green strip and airport Zaventem. This has translated into a dynamic, colorful, but soft and attractive concept.

The repetition of colors and patterns with different textures, create a lively space. In addition to their own desks, we also provided spaces to sit together and areas to conduct closed meetings. Which ensures a varied and pleasant working environment.

Thanks to a good and smooth cooperation with Kleurontwaker and Dynaset we were able to realize this design in a very short time. From kitchen to custom seats, tables, cabinets, … it was a real success for CBRE.