CBRE 2016

Voor de realisatie van hun nieuwe werkplek heeft Buro Design nauw samengewerkt met bureau Kleurontwaker uit Nederland.

Hun concept kreeg als uitgangspunt de “Concrete Jungle”. Een plek waar de natuur als een groen spoor door het kantoorpand loopt en waar letterlijk ruimte is voor groei en ontwikkeling.
Het nieuwe kantoor van CBRE vormt namelijk een directe verbinding tussen een groene strook en het vliegveld van Zaventem. Dit heeft zich vertaald in een dynamisch, kleurrijk, doch zacht en sfeervol concept.

De herhaling van kleuren en patronen met verschillende texturen, zorgen voor een levendige werkruimte. Naast hun eigen bureau’s zijn er ook ruimtes voorzien om samen te zitten alsook ruimtes om gesloten gesprekken te voeren. Wat ervoor zorgt dat er een gevarieerde en aangename werkomgeving voorzien is. Dankzij een goede en vlotte samenwerking met Kleurontwaker en Dynaset hebben we in een zeer korte tijd dit ontwerp kunnen realiseren. Van keuken tot gepersonaliseerde zetels, tafels, kasten,… was dit een echt succes voor CBRE.