Buro design

[:en]We had the opportunity to transform this villa in to new offices spaces for Duomed. By using wood and white, we created a “clean” yet warm feeling what our customers were looking for. To create an open feeling, we tried to bring as much as natural light possible by placing glass walls. Personalised custom made furniture, on both levels, ensures a nice cohesion throughout the villa.

duomed_01

duomed_02

duomed_03

duomed_04

duomed_05

duomed_06

duomed_07

duomed_08

duomed_09

duomed_10[:fr]Nous avons eu l’occasion de transformé cette villa en de nouveaux bureaux pour l’entreprise Duomed. En combinant le bois et le blanc, nous avons créé la sensation “propre” mais doux (ik snap niet helemaal wat je hiermee bedoelt… :s ), tout ce dont nos clients recherchaient. Pour créer un espace ouvert, nous avons choisi de laisser autant de lumière naturelle que possible en plaçant des cloisons vitré. En plus le mobilier personnalisé assure une bonne cohésion dans la villa.

duomed_01

duomed_02

duomed_03

duomed_04

duomed_05

duomed_06

duomed_07

duomed_08

duomed_09

duomed_10[:nl]In deze villa te Londerzeel hebben we totaal mogen omtoveren tot de nieuwe kantoren van Duomed. Het gebruik van hout en wit zorgden we voor een ‘clean’ doch warm gevoel waar onze klant naar op zoek was. Om een open gevoel te creëren in de villa, hebben we gekozen om zoveel mogelijk natuurlijke licht binnen te laten door het plaatsen van glazen wanden. Daarnaast zorgt het gepersonaliseerde maatwerk op beide niveau’s een mooie samenhang doorheen de villa.

duomed_01

duomed_02

duomed_03

duomed_04

duomed_05

duomed_06

duomed_07

duomed_08

duomed_09

duomed_10[:]